.

.

.

L’AMPA ofereix la possibilitat que els nens i nenes dinin a l’escola.  

El centre disposa de cuina pròpia que gestiona directament l’AMPA. En la proposta de menus, pretenem oferir als nostres fills i filles aliments de qualitat i àpats equilibrats. També volem transmetre els valors i els coneixements necessaris per a disposar d’una alimentació sana, equilibrada i variada. Els menús també s’adapten a tots els nens i nenes amb al·lèrgia o intolerància alimentària.  Les mares i pares podem anar a dinar a l’escola sempre que vulguem.  Per fer-ho cal reservar el dinar abans de les 10:00h. del dia que es vol dinar, trucant a l’Ampa El preu del menú és de 6,50 euros.

AL·LÈRGIES

Us facilitem formulari word per fer-nos arribar les possibles al·lèrgies o intoleràncies dels vostres fills/es. 
Hi ha un pdf adjunt amb l’explicació per omplir el formulari. 
Aquest formulari, s’ha de rebre, com a molt tard, el proper 8/09/2021. Per tal de poder gestionar les dades abans de l’inici de curs.
És obligatori fer-ho totes les famílies amb alguna dada a notificar. Els que envieu per primer cop els informes, evidentement, i aquelles famílies que, durant alguns cursos, ja ens heu anat facilitant aquesta informació. Us ho podeu prendre com una “actualització” de dades, en aquests casos. IMPORTANT que coincideixi totalment la informació que poseu a la fitxa i la que apareix a l’informe mèdic.

Per qualsevol dubte, us podeu adreçar al correu ampaespigaweb@gmail.com

Guia alimentació saludable en etapa escolar GUIA ALIMENTACIÓ SALUDABLE ETAPA ESCOLAR

Llei 17/2011, de 5 de juliol, de seguretat alimentària i nutrició BOE-A-2011-11604-C


Instruccions omplir formulari

Formulari al·lèrgies


Un cop obert l’enllaç, cal descarregar el document per a treballar-hi. Ho teniu a la següent imatge.