COMANDA LLIBRES I MATERIAL 21/22

posted in: General | 0

.

.

COMANDA LLIBRES I MATERIAL 21/22

Clicant a les següents imatges, accediu al llistat de material i llibres que es necessiten per al proper curs.
 
 
      https://drive.google.com/file/d/1h-sxrAJ1gageyf1fEyhWVgBmKjipDLMI/view                                  
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Abans de donar les indicacions per realitzar-la, recordem que al document d’instruccions del curs 21/22 (disponible al lloc web de l’escola, clicant AQUÍ), apareix un material que també han de dur el primer dia de curs i que no és possible demanar a través de l’AMPA. Bé sigui escolar, bé d’altres tipus (gots a infantil, per exemple). Estigueu atents a la seva publicació.

 

 

A continuació, teniu els formularis per realitzar la comanda a través de l’Ampa.

 
  • El termini finalitza el proper 15 de juliol a les 10h. Els de P3* teniu fins el 20 de juliol a les 10h.
  • Un cop enviada la sol·licitud, rebreu un correu amb la còpia de la vostra comandaÉS IMPORTANT GUARDAR AQUEST CORREU, és el vostre comprovant en cas d’alguna errada al rebre el que heu demanat.
  • Tot el que demaneu a través de l’AMPA, ho rebran directament els/les alumnes durant els primers dies de curs
  • Al correu informatiu que hem enviat, aixi com a l’app OGEO, apareixen els preus del material i dels llibres.
  • Tots els alumnes de primària rebran l’agenda personalitzada de l’escola (3,15€). Aquest import es passarà, indistintament d’haver fet comanda o no, a tota primària. Igualment, també es cobra a tots/es els/les alumnes de primària, el servei de socialització. Els preus estan també al document del cost dels llibres i material.
  • L’import de la comanda de material i llibres, es girarà un cop finalitzat el període per realitzar-la. L’agenda i la socialització (primària), es cobren al mes de setembre A TOT L’ALUMNAT.
  • Qualsevol dubte al respecte, poseu-vos en contacte amb secretaria de l’AMPA trucant al 681 636464 o bé per correu a edgar@ampaespiga.cat
Famílies de P3. Per poder realitzar la comanda a través de l’AMPA, necessitem tenir el full amb les dades de l’alumne i la família, conforme us doneu d’alta com a socis*
 
 

 

FORMULARIS COMANDA LLIBRES I MATERIAL CURS 21/22