.

.

Esports individuals

ESCACS: És l’activitat que tenim d’extraescolar a l’Espiga. En total es realitzen 4 sessions a la setmana (dilluns i divendres) dirigides a alumnes de tots els cicles.

En el tema competicions, juguem dissabtes esporàdics, la convocatòria s’anuncia uns dies abans i poden participar els alumnes que vulguin.

El Consell Esportiu del Segrià també organitza jornades d’esports individuals com Bàdminton o Tennis Taula. Tot i no ser activitats organitzades a l’escola, quan hi ha competicions els alumnes interessats poden anar-hi. S’ha d’omplir la butlleta d’inscripció que es pot demanar a secretaria de l’Ampa.

Esports col·lectius

Enguany l’escola participa amb 5 equips col·lectius en les competicions escolars:

  • MULTIESPORTS: equip format per alumnes de 1r i 2n (prebenjamí). En aquesta activitat es realitzen diferents esports; volei, bàsquet, futbol sala i handbol. A l’escola fem 3 sessions setmanals de multiesports (dimarts, dimecres i divendres). Una modalitat molt complerta per cicle inicial ja que ens permet iniciar-nos en 4 esports diferents en una etapa molt important de formació. Els dissabtes competim amb altres escoles en un format molt entretingut, fent jocs relacionats amb l’esport que treballem i acabant amb un partit GENS competitiu.
  • FUTBOL SALA BENJAMÍ: equip format per alumnes de 3r i 4t. Entrenem els dilluns i dimarts a l’escola. Competim els dissabtes a les fases organitzades pel Consell Esportiu.
  • FUTBOL SALA ALEVÍ A: equip format per alumnes de 6è. Entrenem dilluns i divendres. Competim els dissabtes al campionat escolar, organitzat pel Consell Esportiu.
  • FUTBOL SALA ALEVÍ B:equip format per alumnes de 5è. Entrenem dimecres i dijous. Competim els dissabtes al campionat escolar, organitzat pel Consell Esportiu.
  • VOLEI ALEVÍ: equip format per alumnes de 5è i 6è. Entrenem dilluns i dijous. Competim els dissabtes al campionat escolar, organitzat pel Consell Esportiu.

En el següent enllaç trobareu el calendari i la informació actualitzada referent a cada partit confirmat.
Les informacions de darrera hora (suspensió de partits per pluja, etc.) les trobareu a la pàgina principal del Consell Esportiu del Segrià.